alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Barnklockor

 
[44]

Klockor för barn med mycket energi

Det är inte bara vuxna som behöver ha koll på tiden. När barnen börjar bli större kan det vara dags att börja använda klocka, och då är adidas redo att assistera dig och ditt barn med ett stort utbud av fina barnklockor. Dessa klockor för barn håller hög kvalitet och har en klassisk design och snygga, stilrena detaljer. Klockorna är speciellt anpassade för vardagen och allt vad det kan innebära med skola, idrott och fritids. Barnet ska kunna röra sig obehindrat utan att accessoaren kommer till skada. adidas klockor för barn är mycket tåliga och vissa modeller tål till och med vatten. Sådana alternativ är perfekta för barn med obegränsat med energi som är ute och rör på sig mycket.

Mer än bara klockor

adidas barnklockor har en standardpassform och silikonarmband och är mycket funktionella. Vissa modeller kan hjälpa till med mer än att bara hålla koll på tiden – de har funktioner som dubbla tidszoner, stoppur, kalender och belysning. Välj bland flera olika varianter som alla sitter bekvämt på plats på handleden hela dagen. Klockorna finns i en rad färger så du ska kunna hitta din personliga favorit i det här breda utbudet.

Klockor för alla åldrar

Håll ordning och reda på dagens schema med hjälp av en snygg klocka från adidas. Här hittar du modeller som passar även för de yngsta. Klockorna är anpassade för en aktiv livsstil och är både stilrena och praktiska. De piffar upp din look på rekordtid och hjälper dig med tiden dygnet runt. Dessutom är de snyggt sportiga och passar för alla åldrar. Armbandsuren går utmärkt att använda i skolan och till fritids och för extra aktiva barn finns modeller som tål att användas i vatten, perfekt för barn som gillar att simma och leka i vattnet.