alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

löparkläder barn

 
[3]
Boys Yoga Svart Alphaskin Sport Korta tightsBoys Yoga Svart Alphaskin Sport Korta tights

Alphaskin Sport Korta tights

Boys Yoga

Boys Löpning Grå Berlin Marathon TeeBoys Löpning Grå Berlin Marathon Tee

Berlin Marathon Tee

Boys Löpning

Löparkläder för barn

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för barn passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Ikonisk design för vuxna – inspirerande för barns och ungdomars personliga utveckling. adidas utrustning för en ny och självsäker generation. adidas löparkläder fungerar lika bra om du lämnar staden över helgen som när du kliver ut genom ytterdörren. Våra löparkläder för barn ger dig stil.

Skapa dina egna regler – löparkläder för barn från adidas

Idag uppnår du målen med råge – oavsett om du tränar eller tävlar i löpning: .

Bomull och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att producera våra löparkläder. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken står du i centrum

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance – med adidas-löparkläder gör du inte enbart intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå.

Med teknologier såsom TECHFIT är du rustad för alla lägen. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE, AEROREADY och CLIMACOOL är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med löparkläder inkluderar Clima, AlphaSkin och RDY. Våra löparkläder finns i grått, svart och grönt.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn kan du både ha roligt och prestera på topp. Det är aldrig för tidigt att börja. De unika adidas-vibbarna med Trefoil-loggan och looken med 3-Stripes ger barn en skjuts på vägen. Gå din egen väg på maratonloppet eller tävlingen. Löparkläder för barn från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att flytta gränserna varje dag.