alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

röda klänningar barn

 
[1]

Röda klänningar för barn

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för barn passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Barn och ungdomar har självförtroende och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential med en gång. I våra kollektioner hittar du flera designer som är skapade specifikt för dina behov. Iklädd klänningar från adidas är du ständigt snygg och bekväm. Alla röda klänningar för barn från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – röda kjolar för barn från adidas

Våra klänningar är tillverkade av återvunnen polyester. Värderar du hållbarhet? Då har vi något gemensamt! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både tar hand om miljön och om dig själv när du ägnar dig åt sport.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Performance – med adidas-klänningar drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE, CLIMACHILL och AEROREADY fungerar som en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med klänningar inkluderar RDY och Clima.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn kan du både ha roligt och prestera på topp. Barn gillar att röra på kroppen och att få lära sig spelets regler. adidas kollektion för barn har designats för att komfort och självförtroende. Visa din alldeles unika stil med röda klänningar för barn från adidas.