alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

rugbytröja barn

 
[6]
Boys Rugby Svart MUN HOODY YBoys Rugby Svart MUN HOODY Y

MUN HOODY Y

Boys Rugby

Barn Rugby Svart All Blacks Primeblue Replica Home Infant KitBarn Rugby Svart All Blacks Primeblue Replica Home Infant Kit

All Blacks Primeblue Replica Home Infant Kit

Barn Rugby

Barn Rugby Svart All Blacks Primeblue Replica Home JerseyBarn Rugby Svart All Blacks Primeblue Replica Home Jersey

All Blacks Primeblue Replica Home Jersey

Barn Rugby

Barn Rugby Svart All Blacks Rugby Primeblue Replica Home Mini KitBarn Rugby Svart All Blacks Rugby Primeblue Replica Home Mini Kit

All Blacks Rugby Primeblue Replica Home Mini Kit

Barn Rugby

Boys Rugby Burgundy MUN TRG TEE YBoys Rugby Burgundy MUN TRG TEE Y

MUN TRG TEE Y

Boys Rugby

Rugbytröjor för barn

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör skillnad. Med våra outfits för barn får du perfekt stil utan att offra dynamiken. Ikonisk design för vuxna – inspirerande för barns och ungdomars personliga utveckling. adidas utrustning för en ny och självsäker generation. Rugbytröjor från adidas sitter perfekt och fungerar som ett praktiskt lagerplagg. Med dessa rugbytröjor för barn kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – rugbytröjor för barn från adidas

Med vår sportutrustning är du förberedd på att ge max när du tränar rugby och vill lyfta prestationerna: rugbytröjor från adidas.

Våra rugbytröjor innehåller även polyester och återvunnen polyester. Värderar du hållbarhet? Samma här! Det är därför vi använder återvunna material i vår tillverkning. Det innebär att du både slår ett slag för miljön och för dig själv när du ägnar dig åt sport.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med rugbytröjorskollektioner som Y-3 och Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Yohji Yamamotos kläder kännetecknas av den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här ryms ett flertal varierande texturer och draperingar som formar det legendariska oversizesnittet. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMALITE, AEROREADY och CLIMACHILL. Våra kollektioner med rugbytröjor inkluderar Parley, Clima och RDY. Det är viktigt för oss att ta hand om miljön. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöskydd med superfunktionell design. Det finns rugbytröjor i svart.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för barn. Nästa generations ”sneakerheads” ligger redan i startgroparna. Alla de som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma under tiden. Det är här våra kollektioner för barn kan ge det lilla extra! Visa din alldeles individuella stil med rugbytröjor för barn från adidas.