alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

sport bh barn

 
[11]
Girls Gym & Träning Svart Believe This AEROREADY Sports BraGirls Gym & Träning Svart Believe This AEROREADY Sports Bra

Believe This AEROREADY Sports Bra

Girls Gym & Träning

Dam Yoga Svart All Me 3-Stripes BraDam Yoga Svart All Me 3-Stripes Bra

All Me 3-Stripes Bra

Dam Yoga

Bh:ar för barn för sport

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna är avgörande. Med våra outfits för barn får du perfekt stil utan att du behöver offra dynamiken. Ikonisk design från vuxenvärlden – inspirerande för barns och ungdomars personliga utveckling. adidas utrustning för en ny och självsäker generation. Behån måste ha en bekväm passform, oavsett om du använder dem till sport eller annat. Inga kompromisser. Alla bh:ar för barn för sport från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapa dina egna regler – bh:ar för barn för sport från adidas

Våra bh:ar innehåller även polyester och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger plasten en ny funktion och använder den som ett återvunnet material vid tillverkningen av våra produkter.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig slå ditt personbästa. AEROREADY, CLIMACHILL och HEAT.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt alla ansträngda muskler. Du hittar bh:ar i kollektionerna DESIGNED4TRAINING, RDY och AlphaSkin. Vi erbjuder bh:ar i grått, svart, blått och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för barn. Barn gillar att röra på kroppen och att få lära sig spelets regler. adidas kollektion för barn har designats för självförtroende och komfort. Visa din alldeles personliga stil med bh:ar för barn för sport från adidas.