alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Star Wars-kostym för barn

 
[3]
Barn Gym & Träning Vit Star Wars Graphic CapBarn Gym & Träning Vit Star Wars Graphic Cap

Star Wars Graphic Cap

Barn Gym & Träning

Barn Löpning Svart Star Wars 4uture RNR ShoesBarn Löpning Svart Star Wars 4uture RNR Shoes

Star Wars 4uture RNR Shoes

Barn Löpning

Barn Originals Vit Superstar Star Wars Stormtrooper ShoesBarn Originals Vit Superstar Star Wars Stormtrooper Shoes

Superstar Star Wars Stormtrooper Shoes

Barn Originals

Rolig motivation för sport och lek med en Star Wars-kostym för barn

Ge de allra yngsta extra motivation och glädje både till lek och sport med en Star Wars-kostym för barn. Med skor, accessoarer och väskor som är inspirerade av rymdäventyret får barnen en rolig och unik look. De kan uttrycka sin glädje för sina favoritfilmer samtidigt som dessa accessoarer och skor ger full flexibilitet och komfort. adidas skor och tillbehör är gjorda med funktion i centrum och detta gäller även för produkter i juniorstorlekar. Låt barnen hålla sig bekväma med högteknologiska material och smart design.

Skor för barn i Star Wars-stil

adidas har tagit fram högpresterande skor för atleter i decennier, och denna teknologi finns även inom kollektionen av barnskor. Här hittar du teknologi som är anpassad efter olika aktiviteter och sporter, bland annat hittar du specifika skor för löpning, basket och fotboll. Välj skor med Star Wars-loggan eller Star Wars-inspirerat tryck för att ge barnen en rolig och annorlunda adidas stil. Med en Star Wars-kostym för barn kan småttingarna stoltsera med en cool design inspirerad av deras favoritfilmer. Skorna i juniorstorlekar kommer med kardborreknäppning för att barnen själva enkelt ska kunna ta på och av skorna.

Star Wars-accessoarer och tillbehör

För att få så bra passform som möjligt i träningsskorna är adidas strumpor ett självklart val. Dessa gör att barnen får bättre passform i skorna och slipper skavsår och obekväm friktion. Välj ett par snygga Star Wars-strumpor för en fräck look som barnen garanterat kommer att älska. I adidas kollektion av Star Wars-kostymer för barn hittar du även snygga och praktiska ryggsäckar som får plats med både träningskläder och skolböcker. Med slitstarkt material skyddas tillhörigheterna både från väder och vind. Du hittar även praktiska Star Wars-inspirerade kepsar för att hålla störiga solstrålar borta från barnens ögon.