alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

svart klänning barn

 
[3]

Svarta klänningar för barn

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för barn passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Barn och unga har självförtroende och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential med en gång. I våra kollektioner har vi flera designer som är skapade specifikt för dina behov. Med klänningar från adidas är du alltid bekvämt och snyggt klädd. Våra svarta klänningar för barn kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – svarta klänningar för barn från adidas

Bomull och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att producera våra klänningar. Alla kläder som innehåller bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så mycket när man bär dem. Materialet är perfekt om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt lätt träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance eller Originals – med adidas-klänningar får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Högt skattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. AEROREADY, CLIMALITE och CLIMACHILL absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt dina ansträngda muskler. Clima, adicolor och RDY är våra mest omtyckta kollektioner med klänningar.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn kan du höja ribban och ha kul. Det är aldrig för tidigt att börja. De karaktäristiska adidas-vibbarna med Trefoil-loggan och looken med 3-Stripes ger barn en skjuts på vägen. Framtiden börjar idag. Upptäck våra svarta klänningar för barn från adidas – nu är stunden inne.