alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

dunjackor barn

 
[13]

Dunjackor för barn

Vad motiverar dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett brett urval av mångsidiga outfits för barn ger inspiration till en ledig streetstil. Barn och ungdomar har sin individuella personlighet och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential redan från första början. Med dunjackor från adidas outdoorkollektioner förflyttas gränserna och drömmar förverkligas – oavsett om du har lämnat staden bakom dig eller utforskar världens metropoler. Med dessa dunjackor för barn kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – dunjackor för barn från adidas

Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi försöker rädda våra hav. För vår egen skull och för framtida generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och sparar på resurserna.

Med våra märken står du i centrum

Med dunjackorskollektioner som Performance och Originals ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Du hittar dunjackor i kollektionerna Graphics, Trefoil och Must Haves. Våra dunjackor är tillgängliga i lila, rosa, blått och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för barn. Nästa generations ”sneakerheads” är redan redo. De som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma under tiden. Det är här våra kollektioner för barn kommer in i bilden! När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra dunjackor för barn från adidas – nu är stunden inne.