alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Vattenflaskor för barn

 
[7]

Praktiska vattenflaskor för barn med spring i benen

För barn med spring i benen är det viktigt att dricka ordentligt med vatten på en regelbunden basis. Oavsett ålder eller aktivitet bör en vattenflaska finnas nära till hands när törsten gör sig påmind. adidas vattenflaskor för barn passar perfekt under fotbollsträningen såväl som vid spännande skogsvandringar och kommer i både neutrala basfärger med diskret logotyp samt lite mer färgglada alternativ likt Semi Solar Gold eller Victory Red, för dig som föredrar mer kontrastrika färger.

Flaskor för alla typer av aktiviteter

Vare sig det handlar om blivande fotbollsstjärnor eller nästa stora ishockeyspelare, behöver unga idrottare rikligt med vatten innan, under och efter träningspasset. I urvalet av vattenflaskor för barn från adidas finns allt från modeller med kemikaliefri vätskebalans till greppvänliga alternativ med design som hämtar inspiration från några av fotbollens mest populära fotbollsnationer. Alla vattenflaskor i sortimentet är givetvis enkla att rengöra och kan saneras antingen för hand eller i diskmaskinen. Beroende på vad som föredras finns flaskor i 100 % injektionsgjuten metall, för både lagring av varm och kall dryck. Självklart finns även alternativ i mer klassisk utformning med ergonomisk design och brett skruvlock injektionsgjuten i polyetylen.

Alternativ som behåller vätskan varm eller nedkyld

Vet du redan med dig att vattenflaskan kommer användas flitigt för allroundbruk, exempelvis vid långa hikingturer såväl som under träningspasset är det värt att investera i en BPA-fri modell. Dessa alternativ fungerar alldeles utmärkt att lagra både varma drycker under kyliga höstturer samt kan även hålla vätskan kall och fräsch vid svettiga träningspass under varma sommardagar. Vid mer explosiv träning, exempelvis fotboll eller ishockey, rekommenderas den klassiska vattenflaskan med brett skruvlock då flaskans design gör det väldigt enkelt att snabbt få i sig vätska. Så varför inte komplettera en aktiv livsstil med en snygg och praktisk vattenflaska för barn från adidas.