alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

vit klänning barn

 
[3]

Vita klänningar för barn

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för barn passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Som barn är det viktigt att idrott är roligt – det spelar ingen roll om du deltar i en helgtävling eller möter kompisarna på idrottsplatsen! adidas utrustning hjälper barn och ungdomar att ta de första stegen mot nya personbästa. I våra kollektioner har vi en rad designer som är skapade specifikt för dina behov. Med klänningar från adidas är du jämt snygg och bekväm. Våra vita klänningar för barn kompletterar din stil.

Skriv dina egna regler – vita klänningar för barn från adidas

Bomull och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att tillverka våra klänningar. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns skönt vid dagens slut. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance – med adidas-klänningar får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. CLIMACHILL, CLIMALITE och AEROREADY absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt dina ansträngda muskler. Disney, RDY och Clima är våra populära kollektioner med klänningar.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn kan du både ha roligt och prestera på topp. Nästa generations ”sneakerheads” är redan redo. Alla de som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma under tiden. Det är här våra kollektioner för barn kommer in i bilden! Vita klänningar för barn från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att slå ditt personbästa varje dag.