alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

vita shorts barn

 
[28]

Vita shorts för barn

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör stor skillnad. Med våra outfits för barn får du oklanderlig stil utan att offra dynamiken. Ikonisk design för vuxna – inspirerande för barns och ungdomars personliga utveckling. adidas utrustning för en ny och självsäker generation. Kläder med adidas ikoniska logotyp är ett självklart inslag på sportens arena och inom streetmodet. Våra shorts har en obestridlig 3-stripes-design. Våra vita shorts för barn ger dig stil.

Skriv dina egna regler – vita shorts för barn från adidas

Vi erbjuder shorts tillverkade av bomull, polyester och återvunnen polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så intensivt i dem. Materialet är perfekt om du är ute på språng på din lediga tid eller ägnar dig åt ett lätt träningspass.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med shortskollektioner som Originals och Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Superfunktionell teknologi som AEROREADY, CLIMALITE och CLIMACHILL utgör en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar shorts i kollektionerna RDY, Squadra och Graphics.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn kan du både ha roligt och prestera på topp. Nästa generations ”sneakerheads” ligger redan i startgroparna. Alla som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma när de gör det. Det är här våra kollektioner för barn kan bidra med det som behövs! När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra vita shorts för barn från adidas – nu är stunden inne.