alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Barricade

 
[36]

Barricade – Ta ditt tennisspel till stjärnnivå

Tennisspelare i hela världen har i många år haft Barricade som sina favoritskor, och vi på adidas tar alltid chansen att utveckla nya skor som för sporten framåt. Det spelar ingen roll om du precis har börjat spela tennis eller spelar på elitnivå, vi har skor som ger dig precis den följsamhet och det stöd du behöver för att vara riktigt snabb på planen. För att skorna verkligen ska hjälpa dig att ge allt krävs det att de ger optimal dämpning när du sätter ner foten, samtidigt som sulan fortfarande är mycket flexibel. Vi har utrustat våra tennisskor med en gummisula som uppfyller de kraven. De har en lätt design och förstärkt häl samt en mellansula som gör att de känns som att gå på moln.

Barricade är så mycket mer än bara tennisskor

Även om du kanske önskar att du kunde spela tennis varje vaken timme så är det inte så verkligheten ser ut. Men du kan fortfarande ha på dig dina tennisskor från Barricade när du gör ärenden, jobbar eller tar en promenad då de är väldigt bekväma att gå i. Det finns modeller både för herrar och damer och deras klassiska design gör att de är lätta att kombinera med olika outfits. Vi har också bra plagg till tennis, till exempel shorts i material som andas.

Ta hand om dina nya tennisskor

Även om du bara ska spela tennis i dina skor så är det bra att använda en impregnering. Den gör dem nämligen inte bara vattentåliga, utan gör också så att smuts inte sätter sig lika lätt. För att undvika dålig lukt i skorna kan du använda en skodeodorant som sprejas innan du börjar använda dem. Att ta upp skorna direkt ur träningsväskan så de får torka förhindrar också fotsvettslukt. Rengör gärna skorna regelbundet med en skumrengöring som torkas av med en mjuk trasa.