alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Barricade tennisskor

 
[11]
När du vill ha en sko du kan lita på finns Barricade där. Med precis lagom stöd och dämpning får du det du behöver för att få känslan av att vinsten är inom räckhåll.

Testa Barricade och förstå varför alla snackar om den

Vissa saker måste man uppleva för att helt förstå, och våra Barricade-skor hör till den kategorin. Skorna i den här kollektionen är designade för att maxa ditt spel med hjälp av innovativ teknologi och funktionella material. Varje detalj är noga uttänkt för att gynna spelet. Till exempel har de stötdämpande mellansulor i Bounce som ger studs till steget och bidrar till att göra skon mer flexibel och bekväm. Passformen går att anpassa efter din fot så skon sitter perfekt tack vare det innovativa snörsystemet, där skosnörena är integrerade med sadelgjordsväven på insidan. Yttersulorna är specialanpassade efter olika underlag så du kan hitta en sko som är perfekt för dina förutsättningar.

Mjuka tennisskor med stabil känsla

Tennisskor behöver vara slitstarka och tuffa för att inte slitas ut mot underlaget. Därför är våra skor från Barricade särskilt utformade med yttersulor som tål att användas. Men trots det kaxiga utseendet och robusta konstruktionen är känslan du får när du har dem på dig något helt annat. De känns mjuka och responsiva, nästan som att gå på moln. Bli inte förvånad om du kommer vilja ha dem på dig även utanför tennisbanan.

Ta hand om dina träningsskor och få dem att hålla längre

Skovård är kanske det sista du tänker på när du får hem dina nya träningsskor och förväntansfullt öppnar skokartongen. En impregnering innan du börjar använda dem och regelbunden rengöring med ett skoskum kommer att förlänga deras livslängd. Lite skodeodorant förebygger dålig lukt och håller skorna fräscha. Tvätta aldrig skorna i tvättmaskinen då den höga temperaturen och omilda behandlingen gör att funktionen blir sämre.