alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

basketkläder dam

 
[16]
Dam Basket Grå Marimekko Snap PantsDam Basket Grå Marimekko Snap Pants

Marimekko Snap Pants

Dam Basket

Basketkläder för damer

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för damer passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. I basketboll bygger allt på samarbete. adidas plagg är tillverkade av textilier som följer kroppens rörelser och är tillräckligt stretchiga för att ge dig maximal rörelsefrihet. De är där för dig när du är där för ditt lag. Våra basketkläder har precis rätt stil för dig och dina behov så att du har möjlighet att uppnå din individuella potential. Alla basketkläder för damer från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Sätt upp dina egna regler – basketkläder för damer från adidas

Idag lyfter du prestationerna till nya höjder – oavsett om du tränar eller tävlar i basketboll: .

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra basketkläder. De som är aktiva under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns bra när dagen är över. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med basketkläderskollektioner som Athletics och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. CLIMACOOL, HEAT.RDY och CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt dina ansträngda muskler. Du hittar basketkläder i kollektionerna RDY, DESIGNED4TRAINING och Essentials. Vi kämpar för hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial. Våra basketkläder är tillgängliga i orange, rosa, gult och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Som de äkta atleter vi är vet vi att detaljerna gör störst skillnad, oavsett om det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. Basketkläder för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att uppnå dina mål varje dag.