alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

golfshorts dam

 
[2]

Golfshorts för damer

Vad driver dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett brett utbud av mångsidiga outfits för damer ger inspiration till en ledig streetstil. I golf tävlar vi både mot andra och mot oss själva och i de mest intensiva kamperna kan materialen och passformen vara en avgörande faktor. Våra kläder är tillverkade med den teknologi som krävs så att du kan slå dina medtävlande. Kläder med adidas klassiska logotyp har en självklar plats i sportvärlden och inom streetmodet. Våra golfshorts har en distinkt 3-stripes-design. Våra golfshorts för damer ger dig stil.

Skapade för kreatörer – golfshorts för damer från adidas

Vi har utrustningen för din favoritsport så att du blir riktigt motiverad att ge allt när du golf: .

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för damer. Som de genuina atleter vi är vet vi att detaljerna gör skillnad, oavsett om det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. Visa din alldeles egna stil med golfshorts för damer från adidas.