alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Träningsväskor för Dam

 
[215]
1 / 5
Sida:av 5

Gymväskor för damer

Accessoarer kan vara avgörande. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig att höja prestationerna. Det blir alltid mer lustfyllt med adekvat tillbehör. Motivation är allt. När du kör till gymmet, på tävlingen eller under arbetsdagen – med gymväskor från adidas står ambitionen allra överst bland prioriteringarna. Våra gymväskor för damer ger dig stil.

Skriv dina egna regler – gymväskor för damer från adidas

Våra gymväskor innehåller även nylon, polyester och återvunnen polyester.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med gymväskor från märken som Athletics, adidas by Stella McCartney och Performance. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Du hittar gymväskor i kollektionerna Tiro, Duramo och Essentials. Våra gymväskor är tillgängliga i vitt, svart, blått och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Som de genuina atleter vi är vet vi att detaljerna är avgörande, vare sig det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. Maratonlopp eller tävling – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra precis det. Visa din alldeles egna stil med gymväskor för damer från adidas.