alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Träningsväskor för Dam

 
[172]
Badge of Sport Backpack
Classic Graphic Backpack
Love Unites Backpack
Power VI Backpack
adidas by Stella McCartney Bum Bag
adidas by Stella McCartney Convertible Bum Bag
ID Tech Designed for Training Waist Bag
adidas by Stella McCartney Run Belt
Standards Designed to Move Training Duffel Bag
adidas Yoga Duffel Bag
Printed Lounge Studio Duffel Bag
4ATHLTS Camper Backpack
Motion Linear Backpack
4ATHLTS Camper Backpack
Standards Flap Designed to Move Training Backpack
Essentials Logo Shoulder Bag
Rullväska Medium
Must Haves Tote Bag Medium
Favorites Duffel Bag
4ATHLTS Duffel Bag Medium
Tailored for Her Sport to Street Training Shoulder Bag
Essentials Logo Bum Bag
X-City Backpack
Classic Essential Organizer Bag
4ATHLTS Duffel Bag Large
City Xplorer Backpack
4ATHLTS ID Waist Bag
adidas Street Dance Backpack
Power Gym Sack
Essentials 3-Stripes Response Backpack
adidas by Stella McCartney Tote Bag
POWER VI ID BP
Badge of Sport Waist Bag
adidas by Stella McCartney Backpack
Classic Badge of Sport Backpack
Designed to Move Standards Training Shoulder Tote Bag
Classic Future Icon 3-Stripes Waist Bag
adidas by Stella McCartney Backpack
4ATHLTS Organizer
Motion Badge of Sport Backpack
adidas Yoga Backpack
Standards Flap Designed to Move Training Backpack
Classic Badge of Sport Backpack
1 / 4
Sida:av 4

Gymväskor för damer

Accessoarer kan vara avgörande. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig att höja prestationerna. Det blir alltid mer lustfyllt med adekvat tillbehör. Motivation är allt. När du kör till gymmet, på tävlingen eller under arbetsdagen – med gymväskor från adidas står ambitionen allra överst bland prioriteringarna. Våra gymväskor för damer ger dig stil.

Skriv dina egna regler – gymväskor för damer från adidas

Våra gymväskor innehåller även nylon, polyester och återvunnen polyester.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med gymväskor från märken som Athletics, adidas by Stella McCartney och Performance. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Du hittar gymväskor i kollektionerna Tiro, Duramo och Essentials. Våra gymväskor är tillgängliga i vitt, svart, blått och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Som de genuina atleter vi är vet vi att detaljerna är avgörande, vare sig det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. Maratonlopp eller tävling – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra precis det. Visa din alldeles egna stil med gymväskor för damer från adidas.