alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ultraboost för damer

 
[82]
1 / 2
Sida:av 2

adidas Ultraboost för damer speciellt framtagna för löpning

Oavsett om du är en van maratonlöpare eller om du just börjat springa är det viktigt att du har ett par ordentliga skor som ger dig energi och komfort i varje steg. Med adidas Ultraboost för damer får du inte bara några av de mest avancerade löparskorna som någonsin skapats, utan även en extra energikick i varje steg som hjälper dig att nå nya höjder. Senaste Ultraboost 21 dam har 6% mer Boost och en ännu mer responsiv design än tidigare. adidas Ultraboost för damer ger dig mer energi i din träning så att du kan ha mer energi till allt annat. Knäck dina gamla rekord och ta världen med storm i Ultraboost 21 skor för damer från adidas.

3D-stickade Ultraboost damskor

adidas Ultraboost för damer är världens första 3D-stickade Primeknit löparskor som sitter som en andra hud på fötterna med sin unika strumpliknande känsla. Boost-mellansulan ger en energiåtergivande effekt och total komfort vid varje steg du tar för att du ska få en extra energifylld löpning. Stretchweb-yttersulan kommer i gummit Continental™ som ger dig stabilitet på alla underlag. adidas Ultraboost för damer kommer i olika uppdaterade versioner som ger dig olika stöd men även i olika modeller, färger och mönster. Dina adidas Ultraboost för damer kommer göra din nästa löparrunda turboladdad, så gör dig redo för extra energi och komfort för denna runda kommer gå undan.

Hitta stilen på löprundan

Förutom att vara några av de mest avancerade löparskorna som någonsin tagits fram kommer adidas Ultraboost för damer även i en mängd olika designer så att du kan pusha din utveckling på löpbanan, i skogen eller i stan med stil. Oavsett vilken miljö du rör dig i och vilken stil du har finns det en Ultraboost design för dig. Välj bland flera olika modeller, färger och mönster.