alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Gratis leveransalternativ och 100 dagars retur
Beställ online & hämta upp i butik

Ultraboost för damer

 
[56]
1 / 2
Sida:av 2

adidas Ultraboost för damer speciellt framtagna för löpning

Att hålla sig aktiv och att göra träningen till en rutin och en del av ens livsstil kan ibland vara svårt då vi alla vet att det är mycket lättare att komma upp med ursäkter till varför man inte har tid, ork eller inte vill träna. Löpning är något som är lite lättare för de flesta då det är enkelt att ta med ett par löparskor i väskan, och dessutom behöver du inte springa allt för länge så om du har lite tid är det ett grymt sätt att få upp konditionen. Oavsett om du är en van maratonlöpare eller om du just börjat springa är det viktigt att du har ett par ordentliga skor som ger dig energi och komfort i varje steg. Våra adidas Ultraboost för damer är speciellt framtagna för löpning, så ge dig ut i spåret och försök slå ditt gamla rekord.

3D-stickade Ultraboost damskor

Det bästa med adidas Ultraboost för damer är att de är världens första 3D-stickade Primeknit löparsko som sitter på fötterna som en andra hud med sin unika strumpliknande känsla. Boost-mellansulan ger en energiåtergivande effekt och total komfort vid varje steg du tar för att du ska få en extra energifylld löpning. Vissa av våra uppdaterade Ultraboost adidas damskor kommer med 20 % mer Boost som ger en ännu bättre Boost-känsla. Vissa av våra Ultraboost för damer kommer med motion weave-konstruktion eller Tailored Fibre Placement som sitter runt mellanfoten och fotvalvet och som gör att skorna sitter ordentligt genom hela löpturen. Stretchweb-yttersulan kommer i gummit Continental™ som låter dig vara stabil på alla underlag. Våra adidas Ultraboost för damer kommer i olika uppdaterade versioner som ger dig olika stöd men även i olika modeller, färger och mönster. Dina adidas Ultraboost för damer kommer göra din nästa löparrunda turboladdad, så gör dig redo för extra energi och komfort för denna rundan kommer gå undan.