alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

yogakläder dam

 
[201]
Yoga For Elements Top
Yoga For Elements Shorts
Versatile For Elements Windbreaker
Yoga For Elements Ribbed Onesie
CoreFlow Medium-Support Bra
adidas Yoga 4 Elements Studio Pocket Short Tights
Yoga Studio Light-Support 3-Stripes Bra
adidas Yoga 4 Elements Studio Pocket Short Tights
adidas Yoga 4 Elements 7/8 Tights
adidas Yoga 4 Elements 7/8 Tights
CoreFlow Medium-Support Bra
adidas Yoga 4 Elements 7/8 Tights
adidas Yoga 4 Elements Studio Pocket Short Tights
Yoga For Elements Top
Coreessentials Medium-Support Bra
FORMOTION Sculpt Medium-Support Bra
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 3/4 Sport Tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights (Plus Size)
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino Tights
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino 3/4 Tights
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino Short Sleeve Tee
Formotion Sculpt Tights
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino Tights
Yoga Essentials High-Waisted Short Tights
adidas Yoga Studio 7/8 Tights
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino 3/4 Tights
adidas Yoga Luxe Studio 7/8 Tights
Formotion Sculpt Tights (Plus Size)
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino Turtleneck
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino Long Sleeve Tee
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino Short Sleeve Tee
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino Long Sleeve Tee
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino Turtleneck
Ultimate Bra
Ultimate Bra (Plus Size)
Ultimate Alpha Bra
Yoga Essentials High-Waisted Tights
AEROKNIT Yoga Seamless 7/8 Tights
TRUEPURPOSE Post-Mastectomy Sports Bra
TRUEPURPOSE Post-Mastectomy Sports Bra
adidas by Stella McCartney TRUESTRENGTH Warp Knit Yoga Tights
1 / 5
Sida:av 5

Yogakläder för damer

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. I våra kollektioner hittar du flera designer som är skapade specifikt för dina behov. Iklädd yogakläder från adidas är du jämt snygg och bekväm. Alla yogakläder för damer från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – yogakläder för damer från adidas

Våra yogakläder har tillverkats av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas kraftigt när man bär dem. Materialet är det optimala valet om du är ute på språng på din lediga tid eller ägnar dig åt lågintensiv träning.

Med våra märken står du i centrum

Oavsett om det är märken som adidas by Stella McCartney, Performance eller Athletics – med adidas-yogakläder får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som gör reglerna åt sig själva.

Med teknologier såsom TECHFIT är du rustad för alla situationer. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE, HEAT.RDY och CLIMACOOL utgör grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar yogakläder i kollektionerna Essentials, Focus och Stella McCartney Inspired. Vi vill ha hav som är fria från plast och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial. Det finns yogakläder i grått, svart, rött och många andra färger.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Värdesätter du stil och funktion? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Oberoende av om det gäller minimalistisk sportstil eller iögonfallande uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning, triathlon eller tävling – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra precis det. Yogakläder för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att flytta gränserna varje dag.