alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Golf · Byxor · Kläder

 
[41]

Branschledande golfbyxor från adidas, som vår Ultimate365-serie, kombinerar stil och funktion för att ge dig självförtroende. Hitta dina oumbärliga favoritbyxor eller upptäck något nytt.

I golf krävs självförtroende för varje slag. Självförtroendet kommer från träning och rutiner, men det handlar också om hur du ser ut och känner dig när du spelar. adidas golfbyxor är ett självklart val för såväl proffs som amatörer och ger extra stil på banan. Våra senaste innovationer är subtilt inbyggda i designen för att hjälpa spelare till självsäkra svingar. Oavsett om du letar efter mjuka sweatpants, golfbyxor med smal passform eller golfchinos så erbjuder adidas en mängd olika alternativ. Alla är specifikt designade för att ge spelare nödvändiga funktioner, som ett fuktabsorberande material som håller dig sval och torr, eller en vattentålig yta när vädret plötsligt ändras. adidas golfbyxor ger dig allt du behöver – även sådant du kanske inte tänker på som silikontejpen i byxorna Ultimate365 som håller tröjan stabilt instoppad under alla 18 hål.