alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Träningsjackor

 
[32]

Träningsjackor tillåter hela familjen att vara aktiva utomhus oavsett väder

Rätt ytterplagg tillåter dig att träna utomhus oavsett väder. Jackorna är speciellt anpassade efter din favoritsport för att underlätta rörelserna och ge dig det stöd du kräver för att göra ditt bästa. Vi har träningsjackor för hela familjen, herr, dam och barn så alla i familjen kan vara aktiva och hitta på roliga äventyr tillsammans. Vi vet att modeindustrin är en stor miljöbov och därför har vi tagit ansvar genom att till största möjliga utsträckning använda oss av organiskt och återvunnet material, för vem sa att plastavfall inte går att återanvända för att återskapa en träningsjacka?  

adidas träningsjacka för lekparken eller den avkopplande dagen hemma

Oavsett om det är lekparken, stan, gymmet eller bara en avkopplande dag hemma så har vi olika träningsjackor att välja mellan så du kan vara bekväm samtidigt som du ser bra ut. Om du vill ut i blåsten rekommenderar vi att du investerar i en vindjacka som garanterat hjälper dig att inte distraheras av den kalla vinden. Eftersom du lever ett aktivt liv innebär det att du många gånger svettas även när det är kallare ute, därför kommer de flesta av våra träningsjackor med smarta, välplacerade meshinfällningar men även i fuktabsorberande material så som AEROREADY. Välj mellan gymjacka med en hellång dragkedja, kvartslång eller ingen alls för att lätt ta på och av träningsjackan ovanpå träningskläderna. Om du är trött på enfärgade jackor bör du investera i någon med våra coola tryck eller varför inte en helt genomskinlig som gör det möjligt för dig att visa upp kläderna du har under jackan utan att behöva knäppa upp den. Är du riktigt frusen och vill kunna skydda öronen utan att behöva köpa en mössa? Då bör du investera i en träningsjacka med huva som hjälper dig att hålla uppe kroppstemperaturen.