alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Basketlinne

 
[6]

I ditt basketlinne från adidas kommer du alltid vara rätt klädd

Basketlinnen är ett plagg som aldrig kommer att gå ur tiden eller riskerar att bli omodernt. Dessa linnen i adidas kollektion är naturligtvis inget undantag, här hittar du basketlinnen av hög kvalité och god design. Linnena är alla olika till utseende och modell, och därmed är de också tillverkade av olika material, de flesta är dock gjorda av polyester. Som vanligt arbetar adidas främst med miljövänliga material och är mycket noga med att ta sitt miljöansvar när de tillverkar sina kläder och accessoarer, så även basketlinnena som består av återvunnen polyester. Linnena är tillverkade med kvalitet i fokus och det har verkligen ägnats mycket tid åt designen för att få till de där små detaljerna. Det är detta som ger basketlinnena den där extra touchen och gör dem så snygga, populära och sköna att bära.

Basketlinnet från adidas kommer bli ditt mest använda plagg

Om du investerar i ett basketlinne från adidas kommer du inte bli besviken. Detta plagg kan nämligen varieras i det oändliga och bäras till många olika typer av outfits. De passar lika bra i sportsammanhang som vid mer vardagliga tillfällen. Den kan utan problem kläs upp eller ner och användas på massor av olika sätt. Bär den som träningskläder eller när du är på stan med vänner. Linnena är snygga och stilrena och ger dig en sportig look som flörtar lite med amerikanskt mode. Linnena är inte bara snygga utan också mycket bekväma. De kommer utan tvekan att hålla dig torr och sval samtidigt som du är klädd i stil och i enlighet med det senaste modet. Med ett basketlinne från adidas är du alltid rätt och du kommer med all säkerhet dra till dig en och annan avundsjuk blick från de som önskar att de också hade ett likadant klädesplagg.