alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Basketskor herr rea

 
[63]
1 / 2
Sida:av 2

Maxa ditt spel med adidas basketskor för herrar på rea

Ta din basket till nästa nivå med våra härliga basketskor för herrar på rea. Alla skor är unika, men de har några viktiga saker gemensamt. Till exempel ger yttersulan i gummi ett riktigt bra grepp så du inte halkar när du springer snabbt. Sulorna ger också bra stötdämpning och en skön känsla när du hoppar. Slutligen sitter skorna riktigt bra på foten och ger stabilitet, det förebygger skador och gör också att du kan röra dig fritt på basketplanen utan att känna att skorna inte riktigt hänger med i svängarna.

Skor för träning och vardag på vår basketskor för herrar-outlet

Skorna som du hittar på adidas basketskor för herrar-outlet lyser så klart som allra klarast när du spelar basket i dem. Det är då alla deras specialegenskaper verkligen kommer till sin rätt. Men grejen är den att våra basketskor för herrar på rea är så snygga att många inte nöjer sig med att bara ha dem på sig när de spelar basket. Deras moderna design gör att de även är det självklara valet att ha som vardagsskor. Och de är lika snygga till träningsshortsen som till ett par jeans, till träningen, skolan eller jobbet, de här skorna funkar till det mesta.

Maxa upplevelsen av dina nya basketskor för herrar

Så fort du får hem dina reavaror rekommenderar vi att du tar dig tid att impregnera dem. Visst, det är lite tråkigt att behöva vänta tills impregneringen torkat innan du får sticka ut och springa i dem, men det är det värt då de blir mer resistenta mot både fukt och smuts. Skorna blir så klart smutsiga då och då ändå, och då är det bäst att använda ett skorengöringsskum som torkas bort med en mjuk trasa. Glöm inte att fylla på impregneringen efter varje rengöring.