alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Golftröjor för herrar

 
[7]

Fixa både stilen och svingen med adidas golftröjor för herrar

adidas vet att olika sporter kräver olika rörelser, och därför har de tagit fram kläder som är specifikt anpassade för olika sporter. Om du spelar golf vet du att rörelsefrihet för armarna är det allra viktigaste dina kläder behöver ha och adidas har tagit fasta på detta. Här hittar du mjuka och sköna material på golftröjor för herrar så du kan lägga fullt fokus på spelet utan distraktion. adidas golftröjor kommer i klassisk adidas design med adidas originallogga på bröstet. Välj bland olika färger för att matcha din golftröja till resten av din träningsgarderob.

Golft-shirts för herr för spel på högsta nivå

Med adidas golft-shirts för herr kan du lägga fullt fokus på spelet. Med stretchiga material på adidas t-shirts får du full rörelsefrihet för armarna så du kan förbättra din sving utan hinder. När du är ute på banan vet du också hur varmt och svettigt det kan bli. Därför har adidas designat sina t-shirts i sköna material som håller dig sval under spelet. Med material som leder bort svett från huden och fungerar snabbtorkande får du golftröjor för herrar som gör att du slipper svettfläckar eller en klibbig känsla. 

Matcha dina golftoppar för herrar med adidas kollektion

adidas golftröjor kommer i snygga basfärger med adidas Badge of Sport och du kan enkelt matcha din golftröja med resten av adidas plagg från sportkollektionen. Du hittar stretchiga byxor som ger dig skön rörelsefrihet och flexibla skärp särskilt gjorda för banan. En viktig accessoar under rundan är kepsen. Ute på banan finns det inte mycket skugga, och att skydda ögonen från störande solstrålar kan förbättra ditt spel under de allra soligaste dagarna. Du hittar även praktiska midjeväskor som gör att du kan hålla koll på värdesaker du behöver samtidigt som du håller armarna fria.