alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas Originals herr rea

 
[399]
Originals Svart X_PLR ShoesOriginals Svart X_PLR Shoes

X_PLR Shoes

Originals

Originals Svart NMD S1 ShoesOriginals Svart NMD S1 Shoes

NMD S1 Shoes

Originals

Originals Svart NMD_R1 SkorOriginals Svart NMD_R1 Skor

NMD_R1 Skor

Originals

Originals Vit NMD_G1 SkorOriginals Vit NMD_G1 Skor

NMD_G1 Skor

Originals

Originals Beige OZNOVAOriginals Beige OZNOVA

OZNOVA

Originals

1 / 9
Sida:av 9

Högfunktionell retrostil i adidas Originals för herr på rea

adidas har genom årtiondena gång på gång skapat ikonisk sportstil och legendariska silhuetter. Denna klassiska stil samlas i kollektionen adidas Originals där mode från arkiven matchats med högfunktionella material och modern teknologi. Funktion har alltid stått i centrum för adidas design och du hittar därför plagg som ger dig full rörelsefrihet och komfort för att du ska kunna lägga all fokus på träningen utan distraktioner. I adidas Originals för herr på rea hittar du en mängd olika klassiska produkter till rabatterade priser. Fixa den snygga retrostilen samtidigt som du kan träna på topp med plagg från adidas outlet av Originals för herr. 

Högteknologiska material i adidas outlet av Originals för herr

Bland adidas Originals för herr på rea hittar du kläder i högfunktionella material som fuktavledande plagg och snabbtorkande ytor. Med plagg där svett och värme leds bort från kroppen slipper du distraheras av en klibbig och varm känsla. Ventilerande funktioner gör även att du håller dig sval under träningen och olika snitt på plaggen är anpassade efter olika typer av rörelser. Du hittar slimmade plagg för löpning och löst sittande basketlinnen för extra rörelsefunkton i axlarna. Kollektionen av adidas Originals för herr på rea innehåller klassiska designinslag som stora Trefoil-tryck och 3-Stripes detaljer. 

Ikoniska Originals skor med uppdaterad teknologi

Bland adidas Originals för herrar hittar du ikoniska silhuetter på adidas sneakers. Välj bland allt från klassiska tennisskor till moderiktiga basketmodeller. Här finns både mjuka skinnovandelar och lätta meshmaterial för att du ska få så bekväma skor som möjligt. De klassiska stilarna har uppdaterats med modern teknologi som energiåtergivande sulor som har stötdämpande och fjädrande funktion eller stabiliserande mellansulor för extra stöd. Fixa en snygg retrostil med fräscha, vita Originals sneakers och adidas klassiska 3-Stripes tracksuit. Du kan även matcha dina sneakers med din vardagsgarderob för en sportig och avslappnad detalj som ger dig bekväma steg under hela dagen.