alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Gratis leveransalternativ och 100 dagars retur
Beställ online & hämta upp i butik

Ultraboost för herr

 
[66]
1 / 2
Sida:av 2

adidas Ultraboost för herrar ger dig ny energi för varje steg

Med de senaste adidas Ultraboost för herrar får du mer energi än någonsin förut. Dessa löparskor är uppdaterade med de senaste funktionerna som är framtagna av forskare inom idrottsvetenskap för att du ska kunna få maximal komfort och funktion när du springer. Med Boost får du en fjädrande stötdämpning som samlar energi för varje nedtramp och som du får tillbaka för varje steg du tar. Med andra ord får du en löparsko med alla funktioner du kan tänkas behöva som löpare.

Ultraboost för herrar är de ultimata löparskorna

Om du är ute och springer regelbundet gör du rätt i att införskaffa ett par adidas Ultraboost för herrar. Dessa bekväma skor kommer ge dig maximal energi och du kommer kunna tänja på gränserna när du springer, ännu mer än tidigare. Runt mellanfoten finns en motion weave-konstruktion som känns som en andra hud. Den är gjord av en garnblandning som skapar en ultimat balans mellan en stödjande och stretchig känsla. Den omarbetade mittre sulan ökar effekten av Boost till 20 % för extra energiska steg. På ovansidan finns Primeknit-material som erbjuder en bra ventilation och omslutande passform.

adidas Ultraboost herr har en lång historia av framgång bakom sig

Genom flera decennier har adidas Ultraboost utvecklats och gjort sig ett namn som en av de mest avancerade skorna som finns på marknaden världen över, och om man kollar på alla funktioner de erbjuder så är det inte så konstigt. Skorna för löpning passar för både korta och långa distanser. Den yttre sulan är gjord av gummit Continental som gör att du får ett mycket bra grepp på alla marker, även när det är blött ute. Dessa löparskor går bra att använda oavsett vilket underlag du springer på – löparbanan, terrängen eller inne i stan.