adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

adidas Ultraboost Herr

 
[93]
1 / 2
Sida:av 2

ULTRABOOST FÖR HERR:

Energi är inte bara bränsle, det är en kreativ kraft som inspirerar. Det är det som driver oss att springa med mer styrka, snabbare och längre. adidas Ultraboost för herr ger oss mer av den kraften än någonsin tidigare. Nya Ultraboost uppdaterar resultatfokuserade löparskor för herr med hjälp av idrottsvetenskap och fakta. Nya Ultraboost bär inte namnet Ultraboost 5.0, men är den senaste utvecklingen i serien och har fått rejäla uppdateringar för komfort och funktion.
ULTRABOOST-INNOVATIONER
Ultraboost är världens första 3D-stickade löparsko, den är designad för att följa naturliga löparrörelser och föra dig närmare teknologin för maximal komfort och mer energiåtergivning än någonsin tidigare. Motion weave-konstruktionen runt mellanfoten, som sitter som en andra hud, är gjord av en garnblandning som ger en perfekt balans mellan stöd och flexibilitet. En ny sammansmältningsmetod undanröjer behovet av klisterlager vilket gör dem sköna att gå i från första stund och skapar direktkontakt med den sömlösa Primeknit-ovandelen och Boost-mellansulan. En 3D heel frame låter hälen expandera och fördelar trycket i varje steg. Slutligen ökar en omarbetad mellansula den energiåtergivande Boost-effekten med 20 % vilket ger extra energifylld löpning."
ADIDAS ULTRABOOST FÖR HERR
Med 30 års forskning och sportvetenskap bakom sig har adidas Ultraboost utvecklats och blivit känd som en av historiens mest avancerade löparsko. Ultraboost är revolutionerande i sin teknologi och passar både korta och långa distanser vilket underlag du än ger dig ut på – terräng, stadsmiljö eller löpbana. Den patenterade Boost-teknologin blev vid lansering den första på marknaden som inte bara hjälpte att dämpa nedtrampet utan som också aktivt återgav energi i frånskjutet - samma teknologi används i de senare modellerna. Tack vare kontinuerlig utveckling och forskning har adidas skapat en skokollektion som bara fortsätter att förhöja löparupplevelsen för löpare världen över.
Vad är så speciellt med Boost?
Boost-teknologin är vad mellansulan är uppbyggd av - nämligen tusentals sammanstöpta kapslar gjorde av polyuretan. Boost samlar upp energi från varje nedtramp som sedan ges tillbaka vid varje frånskjut. Boost ger även en fjädrande stötdämpning som skyddar påfrestningen som uppstår kring knän och fotleder.
Mer avancerad teknologi från adidas Ultraboost herr:
Förutom Boost-teknologin så kan Ultraboost skryta om en rad olika teknologier utvecklade med den seriösa löparen i åtanke. Yttersulan är gjord av gummit Continental som ger överlägset grepp i både vått och torrt, och mellan hälen och foten sitter ett fothölje med Trison System som fungerar som ett skydd mot snabba rörelser och vridningar i hålfoten. Primeknit-materialet som omsluter ovandelen av foten i ett enda stycke ger bättre ventilationsförmåga och passform, och runt hälen sitter teknologin Fitcounter som fokuserar sitt stöd av naturliga rörelser runt hälen och hälsenan.