alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ultraboost för herr

 
[79]
1 / 2
Sida:av 2

adidas Ultraboost för herrar ger dig ny energi för varje steg

Med adidas Ultraboost 21 för herrar får du mer energi än någonsin förut. Dessa löparskor är uppdaterade med de senaste funktionerna som är framtagna av forskare inom idrottsvetenskap för att du ska kunna få maximal komfort och funktion när du springer. Med Boost får du en fjädrande stötdämpning som samlar energi för varje nedtramp och som du får tillbaka för varje steg du tar. Med andra ord får du allt du behöver som löpare. Missa inte adidas Ultraboost 21 som kommer med 6% mer Boost och design som är ännu mer responsiv än tidigare.

De ultimata löparskorna

Oavsett om du är ny till löpning eller en veteran som springer regelbundet är adidas Ultraboost för herrar skorna för dig. Dessa bekväma skor kommer ge dig maximal energi och du kommer kunna tänja på gränserna när du springer, ännu mer än tidigare. Runt mellanfoten finns en motion weave-konstruktion som känns som en andra hud. Den är gjord av en garnblandning som skapar en ultimat balans mellan en stödjande och stretchig känsla. Den omarbetade mittre sulan ökar effekten av Boost för extra energiska steg. På ovansidan finns Primeknit-material som ger dig bra ventilation och en omslutande passform.

adidas Ultraboost herr har en lång historia av framgång

Genom flera decennier har adidas Ultraboost utvecklats och gjort sig ett namn som en av de mest avancerade skorna som finns på marknaden världen över, och om man kollar på alla funktioner de erbjuder så är det inte så konstigt. Skorna för löpning passar för både korta och långa distanser. Den yttre sulan är gjord av gummit Continental som gör att du får ett mycket bra grepp, även när det är blött ute. Dessa löparskor går bra att använda oavsett vilket underlag du springer på – löparbanan, terrängen eller inne i stan.