adidas
Beställningar över 500 SEK levereras gratis*
Gratis retur inom 30 dagar
Välj bland över 5000 produkter

adidas Ultraboost Herr

(81 Produkter)
1 / 2
Sida:av 2

ADIDAS ULTRABOOST FÖR HERR

Med 30 års forskning och sportvetenskap bakom sig har adidas Ultraboost utvecklats och blivit känd som en av historiens mest avancerade löparsko. Ultraboost är revolutionerande i sin teknologi och passar både korta och långa distanser vilket underlag du än ger dig ut på – terräng, stadsmiljö eller löpbana. Den patenterade Boost-teknologin blev vid lansering den första på marknaden som inte bara hjälpte att dämpa nedtrampet utan som också aktivt återgav energi i frånskjutet - samma teknologi används i de senare modellerna. Tack vare kontinuerlig utveckling och forskning har adidas skapat en skokollektion som bara fortsätter att förhöja löparupplevelsen för löpare världen över.
Vad är så speciellt med Boost?
Boost-teknologin är vad mellansulan är uppbyggd av - nämligen tusentals sammanstöpta kapslar gjorde av polyuretan. Boost samlar upp energi från varje nedtramp som sedan ges tillbaka vid varje frånskjut. Boost ger även en fjädrande stötdämpning som skyddar påfrestningen som uppstår kring knän och fotleder.
Mer avancerad teknologi från adidas Ultraboost herr:
Förutom Boost-teknologin så kan Ultraboost skryta om en rad olika teknologier utvecklade med den seriösa löparen i åtanke. Yttersulan är gjord av gummit Continental som ger överlägset grepp i både vått och torrt, och mellan hälen och foten sitter ett fothölje med Trison System som fungerar som ett skydd mot snabba rörelser och vridningar i hålfoten. Primeknit-materialet som omsluter ovandelen av foten i ett enda stycke ger bättre ventilationsförmåga och passform, och runt hälen sitter teknologin Fitcounter som fokuserar sitt stöd av naturliga rörelser runt hälen och hälsenan.