alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

yogakläder herr

 
[60]
1 / 2
Sida:av 2

Yogakläder för herrar

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Våra yogakläder har på pricken rätt stil för dig och dina krav så att du har möjlighet att förverkliga din egen potential. Med dessa yogakläder för herrar kommer du att vara redo.

Sätt upp dina egna regler – yogakläder för herrar från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra yogakläder. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns bra vid dagens slut. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med yogakläder från märken som Athletics och Performance. Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion.

Med teknologier såsom TECHFIT är du rustad för varje situation. Superfunktionell teknologi som CLIMAHEAT, AEROREADY och CLIMALITE är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. ZNE, DESIGNED4TRAINING och Essentials är våra populära kollektioner med yogakläder. Vi vill ha plastfria hav och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial. Våra yogakläder finns i rött, blått, beige och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. 3-Stripes är alltid rätt: för maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning eller triathlon. Visa din alldeles unika stil med yogakläder för herrar från adidas.