Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

James Harden adidas

(32 Produkter)

adidas James Harden

Houston Rockets-stjärnan James Harden är en av de mest välkända basketspelarna från amerikanska NBA och har spelat både som shooting guard och point guard under sin karriär. Han har även representerat det amerikanska herrlandslaget både i OS och VM. Hans signaturspel har gjort honom omöjlig att stoppa och har inspirerat spelare över hela världen. I adidas James Harden-samarbete hittar du basketstjärnans egna logga på flera produkter som är speciellt framtagna för både snabbt fotarbete på planen och snygg stil i vardagen. Här hittar du bland annat skor, t-shirts och huvtröjor i basketspelarens egen stil.

Bli en stjärna på planen med James Hardens basketskor

adidas James Harden-kollektion innehåller flera basketskor med en ny och fräsch tolkning av adidas 3-Stripes. Med en justerbar rem får du både stabilitet och passform på planen. Det vadderade skaftet ger dig extra bekvämlighet för snabbt fotarbete. Yttersulan har flexräfflor vilket ger dig grepp på planen även när du stannar på direkten för att du ska kunna finta bort motståndarna. Med mellansulan i Bounce får du dessutom stötdämpning under hopp. James Hardens skor för adidas finns både i läderovandel och textilovandel som ger ventilation till fötterna för att de ska hålla sig torra under spelet. Kombinera basketskorna med James Hardens ankelhöga basketstrumpor vars vadderade fotbädd och kompression i fotvalvet ger dig extra stöd under matchens snabba vändningar.

Plagg och tillbehör från adidas James Harden

Klä dig i James Harden-stil både under uppvärmning och match samt i vardagen. adidas James Harden-kollektion har sportiga plagg som passar både på och av planen. Hitta huvtröjor med James Hardens egna logga i cool och minimalistisk stil som ger dig både rörelsefrihet och komfort. Du hittar även shorts i svettavledande material och t-shirts i mjuk bomullsblandning för en behaglig känsla under spelet. Utanför planen kan du dra på dig en collegejacka i basketstil för en sportig och ledig look.