alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

James Harden jersey och skor

 
[28]

James Harden – coola skor och kläder

Om du känner att du behöver lite extra krydda i vardagen så kanske det är ett par skor eller andra kläder från adidas James Harden som saknas. Denna basketbollstjärna är en av de mest kända spelarna i USA och har bland annat spelat i både OS och VM. En äkta NBA-stjärna, helt enkelt. Vårt samarbete med honom har mynnat ut i en härlig kollektion i en särskilt pigg och energisk stil som självklart är prydd med hans unika logga. Skorna och kläderna är inspirerade av basket och kan ge dig en extra boost, oavsett om du är på basketplanen eller på gymmet.

Kul alternativ till James Harden jerseys

Om du är ett fan av denna basketlegend så är det inte så konstigt om du är på jakt efter James Harden jerseys. Men vi har även riktigt härliga alternativ i form av häftiga t-shirts med tryck som är inspirerade av både basket och graffitti. Dessa fungerar lika bra att träna basket i som att ha till vardags till en sportig outfit med jeans och sneakers. Vi samarbetar med Better Cotton Initiative för att bomullen vi använder oss av ska vara hållbart odlad, vilket gör att du kan sträcka på dig lite extra när du har på dig en av dessa t-shirts.

Häftiga basketskor

När man spelar basket behöver man ha skor på fötterna som är anpassade efter sporten. Eftersom man behöver kunna vända snabbt, springa med långa och korta steg och hoppa högt behöver man ha skor som är flexibla, ger bra stöd för foten och lagom stötdämpning. Skorna i denna serie ger dig allt detta i kombination med bra grepp mot golvet, vilket gör det lättare för dig att fokusera på sporten och dribbla bort motståndarna och göra mål varje gång du spelar.