alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Löparhandskar

 
[3]
Löpning Svart AEROREADY Warm Running GlovesLöpning Svart AEROREADY Warm Running Gloves

AEROREADY Warm Running Gloves

Löpning

Löpning Svart Versatile Climalite GlovesLöpning Svart Versatile Climalite Gloves

Versatile Climalite Gloves

Löpning

Löpning Svart Performance GlovesLöpning Svart Performance Gloves

Performance Gloves

Löpning

Löparhandskar för kalla vinterdagar

Något som kan få även en van löpare att avbryta sin joggingtur på vintern är om man fryser om händerna. Det är verkligen inte en trevlig upplevelse, särskilt om det blåser ute. Det är som om resten av kroppen är omöjlig att hålla varm om man blir kall om händerna, och dessutom kan det kännas väldigt obehagligt om fingrarna blir för kalla, ja, nästan som att de kommer att trilla av. Därför är det en väldigt bra idé att införskaffa ett par löparhandskar, så du kan hålla händerna varma även när det är kallt ute. Även ett par med halva fingrar kan göra stor skillnad, och kan också vara ett bra hjälpmedel vid tyngdlyftning. En stor fördel med handskar som lämnar fingertopparna bara är att det är lättare att ändra låt på mobilen, sätta igång en löparapp eller svara i telefon.

Varma löparhandskar och andra smarta hjälpmedel under vintern

För att du ska hålla dig riktigt varm och kunna springa långt även mitt i vintern kan du matcha dina varma löparhandskar med andra plagg och accessoarer för vinterlöpning. Till exempel har vi termoplagg för löpning som både håller dig varm och transporterar bort svett så att du inte blir blöt och kall. Vi har även mössor som passar utmärkt för löpning, strumpor som är bra på att avleda fukt och skor med ordentliga sulor som passar bra när det är kallt och halt ute. Allt för att du inte ska behöva avbryta din löpträning under vinterhalvåret, utan ska kunna köra på som vanligt. Ett tips är att ta på dig dina nya löparhandskar innan du går ut, så att händerna hinner värmas upp ordentligt. Om de hinner bli kalla innan du tar på handskarna kan det ta lång tid innan dina stelfrusna fingrar tinar igen!