alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Löparkläder för vinter

 
[36]

Vi på adidas står fast vid det gamla uttrycket ”det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder”. Du kommer att känna detsamma med våra löparkläder för vinter, som är slitstarka, vindtäta och designade för optimal komfort. Löparkläderna är utrustade med ventilationshål för huden ska kunna andas.

Terrex Agravic XC Tights
Terrex Agravic Tights
Marathon 20 Shorts
Terrex Drynamo™ Long Sleeve Baselayer T-Shirt
Terrex Drynamo™ Short Sleeve Baselayer T-Shirt
Terrex Drynamo™ Long Sleeve Baselayer T-Shirt
Terrex Drynamo™ Short Sleeve Baselayer T-Shirt
Terrex Drynamo™ Long Sleeve Baselayer T-Shirt
Terrex Drynamo™ Short Sleeve Baselayer T-Shirt
Terrex Drynamo™ Short Sleeve Baselayer T-Shirt
Terrex Agravic XC Tights
Terrex Xperior Top
Own the Run Hooded Wind Jacket
Fast Primeblue Tee
Don't Rest Alphaskin Padded Bra
Don't Rest Alphaskin Padded Bra (Plus Size)
Techfit Long Tights
City Base Pants
Techfit Compression Long Sleeve Tee
Ultimate Bra
Marathon 3-Stripes Jacket
Training Aeroknit 7/8 High-Rise Tights (Plus Size)
Marathon 3-Stripes Jacket
COLD.RDY Training Pants
COLD.RDY Long Sleeve Training Tee
Terrex Agravic XC Race Tights
Agravic 3L Jacket
Saturday Warm Running Leggings
Alphaskin Badge of Sport Tights
Runner Tee
FreeLift Tee

Låt inget hindra dig

Kläderna i den här kategorin har alla komponenter som krävs för att din utomhusträning under vintermånaderna ska bli behaglig att genomföra. Grå och blöta dagar kommer inte längre att stå i vägen för dig, när du till exempel har en jacka som skyddar dig mot både regn och blåst. adidas löparkläder för vinter är designade för att hålla dig varm, men samtidigt ventilera när kroppen värms upp inifrån. Huvor, kragar och tumhål i ärmar skyddar dessutom delar av kroppen som annars lätt blir nedkylda.

Kompromisslösa löparkläder

Du ska inte behöva ändra din träningsrutin bara för att vädret varierar. Du ska heller inte behöva offra komforten när du byter till vinterutrustning. Produkterna i den här kategorin är tillverkade i följsamma tyger som uppmuntrar till rörelse och inte håller dig tillbaka. Inga stela material eller hämmande sömmar. Många av våra jackor är gjorda i fjäderlätta material som inte känns tunga eller otympliga att träna i. Det går dessutom enkelt att vika ihop dem till en liten storlek som gör dem enkla att ta med sig.

Jobba med lager

Varje dag ställer vädret olika krav på dina träningskläder. Med löparkläder från adidas är det enkelt att sätta ihop kombinationer som matchar alla väderförhållanden. I den här kategorin hittar du till exempel praktiska långärmade tröjor som tillsammans med en träningsbh eller topp och jacka håller dig varm när temperaturen utomhus sjunker. Klädernas ventilerande material låter värmen ta sig ut när du fått upp pulsen. Genom att shoppa produkter ur vårt sortiment hjälper du oss dessutom att minska plastavfallet, eftersom många av våra kläder tillverkas av återvunna material.