alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Löparkläder för vinter

 
[46]
Vi på adidas står fast vid det gamla uttrycket ”det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder”. Du kommer att känna detsamma med våra löparkläder för vinter, som är slitstarka, vindtäta och designade för optimal komfort. Löparkläderna är utrustade med ventilationshål för huden ska kunna andas.

Låt inget hindra dig

Kläderna i den här kategorin har alla komponenter som krävs för att din utomhusträning under vintermånaderna ska bli behaglig att genomföra. Grå och blöta dagar kommer inte längre att stå i vägen för dig, när du till exempel har en jacka som skyddar dig mot både regn och blåst. adidas löparkläder för vinter är designade för att hålla dig varm, men samtidigt ventilera när kroppen värms upp inifrån. Huvor, kragar och tumhål i ärmar skyddar dessutom delar av kroppen som annars lätt blir nedkylda.

Kompromisslösa löparkläder

Du ska inte behöva ändra din träningsrutin bara för att vädret varierar. Du ska heller inte behöva offra komforten när du byter till vinterutrustning. Produkterna i den här kategorin är tillverkade i följsamma tyger som uppmuntrar till rörelse och inte håller dig tillbaka. Inga stela material eller hämmande sömmar. Många av våra jackor är gjorda i fjäderlätta material som inte känns tunga eller otympliga att träna i. Det går dessutom enkelt att vika ihop dem till en liten storlek som gör dem enkla att ta med sig.

Jobba med lager

Varje dag ställer vädret olika krav på dina träningskläder. Med löparkläder från adidas är det enkelt att sätta ihop kombinationer som matchar alla väderförhållanden. I den här kategorin hittar du till exempel praktiska långärmade tröjor som tillsammans med en träningsbh eller topp och jacka håller dig varm när temperaturen utomhus sjunker. Klädernas ventilerande material låter värmen ta sig ut när du fått upp pulsen. Genom att shoppa produkter ur vårt sortiment hjälper du oss dessutom att minska plastavfallet, eftersom många av våra kläder tillverkas av återvunna material.