alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

sport bh löpning

 
[16]
FastImpact Luxe Run High-Support Bra
adidas Running Medium Support Print Bra
Running Medium-Support Pocket Bra
adidas Running Medium Support Print Bra
Don't Rest Alphaskin Bra
Ultimate Bra
Run Medium-Support International Women's Day Allover Print Bra
FastImpact Luxe Run High-Support Bra
FastImpact Luxe Run High-Support Bra
Run Medium-Support International Women's Day Allover Print Bra
Ultimate Bra (Plus Size)

Bh:ar för löpning, för sport

Vad driver dig? Sportig design, avslappnade retrovibbar och ett stort utbud av mångsidiga outfits ger inspiration till en ledig streetstil. Vi vill alla göra vårt bästa när vi ägnar oss åt vår favoritsport, löpning. Oavsett vad du har för mål, kan du känna dig bekväm med våra plagg så att du kan fokusera till 100 % på att prestera. Kompromisslöst bekväma. Bh:ar för vardagslivet och när du behöver optimalt stöd under de mest intensiva träningspassen. Med dessa bh:ar för löpning, för sport kommer du att vara redo.

Skapa dina egna regler – bh:ar för löpning, för sport från adidas

Vi har utrustningen för din sport så att du får motivationen att ge allt när du löpning: .

Vi har bh:ar tillverkade av bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mer avslappnade aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken står du i centrum

Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion.

Vi testar ny teknologi som TECHFIT i verkliga förhållanden. Superfunktionell teknologi som CLIMACOOL, CLIMALITE och HEAT.RDY utgör en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med bh:ar inkluderar AlphaSkin, Parley och Essentials. Vi vill ha hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial. Våra bh:ar är tillgängliga i rosa, grått, orange och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn och damer skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Finn din egen väg på maratonloppet, utförsåkningen, snowboardåkningen, triathlonet eller tävlingen. Visa din alldeles individuella stil med bh:ar för löpning, för sport från adidas.