alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

adidas Originals kläder rea

 
[1237]

Maximera dina träningsresultat med adidas Originals-kläder på rea

adidas har alltid fokus på funktion och rörelsefrihet i sin design. För att dina plagg ska vara så hjälpsamma som möjligt för din träning har adidas anpassat både snitt och material efter olika träningsformer och användningsområden. Högkvalitativa material har matchats med smart design och funktionella snitt för att du ska få så hög komfort som möjligt under passen. Genom att eliminera potentiella störningsmoment som skavande sömmar, volym som är i vägen eller en svettig känsla kan du istället lägga fullt fokus på din träning och nå nya mål. Bland adidas Originals-kläder på rea hittar du plagg för en mängd olika träningsformer. 

Välj rätt plagg för din träning i adidas Originals klädesoutlet

Välj rätt typ av plagg från adidas Originals klädesoutlet för att få ut så mycket som möjligt av din träning. Här hittar du bland annat klassiska träningsställ som gör att du behåller värmen på väg till träningen och under uppvärmningen. Med raka benslut kan du enkelt dra byxorna på och av över dina träningsskor för att kunna justera din temperatur så smidigt som möjligt. Med t-shirts och shorts i svettavledande och snabbtorkande material kan du hålla dig torr under passet och slippa en klibbig känsla. Snabbtorkande ytor gör dessutom att du slipper oroa dig över pinsamma svettfläckar och kan känna fullt självförtroende vare sig du ger dig ut på löprundan eller till gymmet. Här hittar du även värmande dunvästar i slimmade snitt för att du ska få ett lätt men värmande lager som låter axlar och armar få full rörelsefrihet.

Klassiska stilar från arkiven och trendiga mönster

Bland adidas Originals-kläder på rea hittar du designdetaljer som är hämtade från adidas historiska arkiv. Med kontrasterande 3-Stripes längs med ärmar och byxben eller Trefoil-loggor på bröstet får du en klassisk stil som aldrig går ur tiden. Du hittar även häftiga färgkombinationer och trendiga mönster att mixa och matcha.