alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

badshorts pojke

 
[28]

Badshorts för pojkar

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för pojkar passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Ikonisk design för vuxna – inspirerande för barns och ungdomars personliga utveckling. adidas utrustning för en ny och självsäker generation. Är vatten ditt element? Våra badshorts har skapats med lika stort fokus på trendig design som på bekvämlighet, så att du kan njuta av upplevelsen. Alla badshorts för pojkar från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – badshorts för pojkar från adidas

Med vår sportutrustning är du förberedd på att ge allt när du tränar simning och vill lyfta prestationerna: badshorts från adidas.

Våra badshorts innehåller även polyester, återvunnen nylon och återvunnen polyester.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med badshortskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå.

Vi testar noggrant ny teknologi som INFINITEX i extrema förhållanden. Parley och 3 Stripes är våra mest omtyckta kollektioner med badshorts. Miljöskydd är viktigt för oss. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöskydd med superfunktionell design. Våra badshorts finns i blått, svart, turkos och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan pojkar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Pojkar gillar att röra på kroppen och att få lära sig spelets regler. adidas kollektion för pojkar har designats för självförtroende och komfort. Bassäng eller strand – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra just det. Framtiden börjar idag. Välj våra badshorts för pojkar från adidas – nu är stunden inne.