alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Kläder för pojkar

 
[311]
Här i adidas sortiment kan du hitta många olika sorters plagg till bebisar och småbarn. Om dina pojkar behöver nya kläder, som en ny jacka eller nya byxor, hittar du allt här.
Boys Simning Blå BB BOXERBoys Simning Blå BB BOXER

BB BOXER

Boys Simning

1 / 7
Sida:av 7

Kläder för pojkar

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör skillnad. Med våra outfits för pojkar får du oklanderlig stil utan att du behöver offra dynamiken. Barn och ungdomar är självsäkra och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential redan från första början. Kläder från adidas sitter perfekt och utgör ett bekvämt lagerplagg. Alla kläder för pojkar från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – kläder för pojkar från adidas

Våra kläder är tillverkade av bomull, ekologisk bomull och polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt vid dagens slut. Ekologisk bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med kläder från märken som Athletics, Performance och Originals. Gamla skatter och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. CLIMALITE, CLIMACHILL och AEROREADY absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt alla ansträngda muskler. Våra kollektioner med kläder inkluderar Disney, Clima och Trefoil. Det finns kläder i vitt, grått, rosa och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan pojkar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Det är aldrig för tidigt att börja. De omisskännliga adidas-vibbarna med Trefoil-loggan och looken med 3-Stripes ger pojkar en skjuts på vägen. Visa din alldeles unika stil med kläder för pojkar från adidas.