alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

dunjacka pojke

 
[7]

Dunjackor för pojkar

Vad sporrar dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett brett utbud av mångsidiga outfits för pojkar ger inspiration till en ledig streetstil. Ikonisk design från vuxenvärlden – inspirerande för barns och ungdomars personliga utveckling. adidas utrustning för en ny och självsäker generation. adidas dunjackor är lika självklara om du lämnar staden över helgen som när du kliver ut genom ytterdörren. Våra dunjackor för pojkar kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – dunjackor för pojkar från adidas

Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi använder plast på ett nytt sätt och använder den som ett återvunnet material för att producera våra produkter.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med dunjackor från märken som Originals och Performance. Performance har skapats för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Högt skattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Must Haves, Graphics och adicolor är våra mest omtyckta kollektioner med dunjackor. Våra dunjackor finns i svart, blått och grönt.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för pojkar. Nästa generations ”sneakerheads” står redan på startlinjen. Alla de som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma när de gör det. Det är här våra kollektioner för pojkar kan ge det lilla extra! Visa din alldeles personliga stil med dunjackor för pojkar från adidas.