alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Pojkar · Ryggsäckar

 
[61]
1 / 2
Sida:av 2

adidas ryggsäckar för pojkar

Missa inte att tänka på detaljerna när du shoppar efter säsongens plagg och utrustning till barnen. En snygg ryggsäck är ett tillbehör som killarna kommer att använda dagligen under terminen, och både stil och funktion kommer hjälpa till att låta barnen själva packa och bära sina saker. I adidas barnkollektion finns både klassiska adidasryggsäckar samt roliga modeller anpassade specifikt för barn. Med funktionella fack kan barnen lätt hålla koll på sina saker och lära sig att själva organisera sin packning. adidas ryggsäckar för pojkar är även anpassade så att packningen bärs jämt fördelat över ryggen med sköna axelband och extra bröstremmar för avlastning.

Roliga tryck och färger

adidas ryggsäckar för pojkar kommer med grafik och mönster som är särskilt anpassade för barn. Med dessa ryggsäckar kommer barnen gladeligen själva sköta sin packning och hålla koll på sina saker då färgerna och mönstren låter de uttrycka sig själva. Välj mellan klara blockfärger som gult, rött och blått med kontrasterande adidas 3-Stripes för en klassisk adidas design. Dessa ryggsäckar kommer antingen med 3-Stripes längs med hela ryggsäckens framsida för en minimalistisk stil eller med ett mindre 3-Stripes tryck över en praktisk ficka. Den coola adidas Spider Man-ryggsäcken kommer i slitstark polyester som har rum för både ombyten och skolböcker. Du hittar även lekfulla och färggranna tryck med figurer och mönster som ger en färgklick till vardagsklädseln.

Avlastning och enkel organisation

För att packningen ska kunna bäras både bekvämt och säkert har adidas ryggsäckar för pojkar breda och vadderade axelremmar som jämt fördelar vikten. För extra stabilitet och avlastning finns även ryggsäckar med en bröstrem. För att det inte ska bli svettigt är axelremmarna gjorda i luftigt mesh som både andas och ventilerar. Låt barnen hålla koll på sina småsaker med fack på ryggsäckens framsida. Med innerfack kan barnen lätt själva organisera sin packning och hålla koll på leksaker, böcker och ombyten.