alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Pojkar · Sweatshirts

 
[49]
Adicolor Half-Zip Sweatshirt
Real Madrid Crew Sweatshirt
Adicolor Crew Sweatshirt
Graphic Crew Sweatshirt
Graphic Crew Sweatshirt
Adicolor Half-Zip Sweatshirt
FC Bayern Essentials Trefoil Crewneck Sweatshirt
Adicolor Crew Sweatshirt
Heather Quarter Zip Pullover
adidas x Disney Toy Story Crew Sweatshirt
adidas x Classic LEGO® Crewneck Sweatshirt
Entrada 22 Sweat Top
Entrada 22 Training Top
ARKD3 Crew Sweatshirt
Heather Quarter Zip Pullover
HZ SWEATSHIRT
Entrada 22 Sweat Top
adidas x LEGO® Tech Pack Crew Sweater
adidas x Classic LEGO® Crew Sweatshirt
Trefoil Essentials Crewneck Sweatshirt
Juventus DNA Crew Sweatshirt
Entrada 22 Sweat Top
Print Block Golf Pullover
Colorblock Crew Sweatshirt
Entrada 22 Training Top
Tiro 19 Träningströja
adidas x Classic LEGO® Sweatshirt
LEGO® Move Crew Sweatshirt
Designed to Move Fleece Half Zip Top (Gender Neutral)
Germany Crew Sweatshirt
adidas x LEGO® VIDIYO™ Crewneck Sweatshirt
ARKD3 Crew Sweatshirt
adidas x Classic LEGO® Sweatshirt
adidas x LEGO® VIDIYO™ Crewneck Sweatshirt
Entrada 22 Training Top
Arsenal Essentials Trefoil Crewneck Sweatshirt
adidas x Classic LEGO® Crew Sweatshirt
All SZN Fleece Sweatshirt
Boys' Heather Quarter-Zip Pullover
BrandLove Sweatshirt
Entrada 22 Sweat Top
adidas Designed To Move Big Logo Sweatshirt
adidas x Classic LEGO® Bricks Sweatshirt
1 / 2
Sida:av 2

Klä ditt barn tufft i adidas sweatshirts för pojkar

adidas sweatshirt för pojkar håller hög kvalitet och finns i många olika typer och modeller, allt för att de ska kunna användas på olika sätt. Tröjorna är tillverkade i olika kombinationer av bomull, polyester, nylon och elastan. Dessa material gör så tröjorna är mjuka, varma och sköna, och de finns i tightare eller lösare passform beroende på vad man föredrar. Tröjorna har alla olika detaljer som muddar med tumhål, strategiskt placerade meshinslag, justerbara kragar och luvor, elastiska muddar, fållar med dragsko och mycket mer. Materialet i tröjorna är utrustad med teknologi som gör att det andas. Materialet leder svetten bort från pojkarnas kroppar och håller dem torra och varma under hela träningspasset.

Sweatshirt pojke – ett plagg som bör finnas i varje garderob

Sweatshirts för pojkar är otroligt användbara eftersom de är så pass mångsidiga och användbara. Pojkarna kan använda dem när de tränar eller som värmande överdragskläder innan och efter träningspass och matcher. Tröjorna fungerar dessutom lika bra att använda utanför planen. De är snygga och väldesignade och kommer alltid att vara ett gångbart plagg, oavsett var pojken ifråga befinner sig. De kan användas i skolan, på fritiden och vid massa andra tillfällen. Med ett par sweatshirts för pojkar från adidas i garderoben kommer dina barn vara redo att möta vardagens äventyr.

Så tvättar du tröjorna

Tröjorna bör tvättas i låga temperaturer eller på skontvättsprogram om ett sådant finns på din maskin. Vänd tröjorna ut och in och se till att tvätta dem tillsammans med plagg i liknande färger. Kom också ihåg att stänga eventuella blixtlås och fickor innan tvätt så de inte går sönder. För att ditt barns sweatshirts ska behålla färg, form och funktion så länge som det bara är möjligt bör tvätt- och skötselråden följas noggrant.