alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

leggings pojkar

 
[6]

Leggings för pojkar

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för pojkar passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Barn och unga är självsäkra och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential redan från första början. adidas leggings är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är den legendariska designen. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Med dessa leggings för pojkar kommer du att vara redo.

Skapa dina egna regler – leggings för pojkar från adidas

Våra leggings innehåller även bomull, polyester och återvunnen polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas kraftigt när man bär dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt lågintensiv träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med leggingskollektioner som Performance och Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som sätter sina egna moderegler. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt.

Med teknologier som TECHFIT är du rustad för alla situationer. CLIMALITE, AEROREADY och CLIMACHILL absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt alla ansträngda muskler. Du hittar leggings i kollektionerna Trefoil, Ryv och RDY. Våra leggings är tillgängliga i svart och rosa.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för pojkar kan du både ha roligt och prestera på topp. Det är aldrig för tidigt att börja. De unika adidas-vibbarna med Trefoil-loggan och looken med 3-Stripes ger pojkar en skjuts på vägen. Framtiden börjar nu. Skaffa våra leggings för pojkar från adidas – nu är stunden inne.