alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

tröja pojke

 
[2]
Barn Basket Orange Little Kids George Sanderson JerseyBarn Basket Orange Little Kids George Sanderson Jersey

Little Kids George Sanderson Jersey

Barn Basket

Tröjor för pojkar

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för pojkar passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Som barn är det viktigt att sport är kul – det spelar ingen roll om du deltar i en helgtävling eller möter kompisarna på idrottsplatsen! adidas utrustning hjälper barn och unga längs vägen mot nya personbästa. Våra tröjor har helt rätt stil för dig och dina behov, vilket innebär att du kan nå din personliga potential. Våra tröjor för pojkar kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – tröjor för pojkar från adidas

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra tröjor. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med tröjkollektioner som Performance och Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Gamla skatter och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance har skapats för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion.

Med teknologier som TECHFIT är du rustad för alla lägen. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som AEROREADY, CLIMACHILL och CLIMALITE. RDY, Trefoil och Clima är våra mest omtyckta kollektioner med tröjor. Våra tröjor är tillgängliga i svart, blått och vitt.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för pojkar. Nästa generations ”sneakerheads” är redan redo. Alla som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma under tiden. Det är här våra kollektioner för pojkar kan ge det lilla extra! Skola – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra just det. Framtiden börjar nu. Upptäck våra tröjor för pojkar från adidas – nu är stunden inne.