alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

PureBoost-skor

 
[17]

Lätta fötter med löparskorna PureBoost adidas

Med adidas PureBoost löparskor kan du koncentrera dig på din träning utan distraktioner. Vare sig du är en erfaren löpare eller nybörjare kan du optimera både resultat och komfort med PureBoost adidas löparskor. Dessa skor ger dig både skön stötdämpning och extra energi i dina steg. Med sina lätta material som anpassar sig efter dina fötter slipper du tänka på vad du har på fötterna och kan lägga fullt fokus framåt. adidas designar sina skor specifikt efter olika användningsområden och har alltid funktion och komfort i fokus. Samtidigt kan du räkna med hög designnivå även när det kommer till utformning. Välj mellan en stor variation av färger och färgkombinationer för att hitta en sko som passar i just din träningsgarderob.

PureBoost för extra energi

Med responsiva mellansulor får du extra fjädring och energi i dina steg för att kunna springa både längre och snabbare. Särskilt när du springer på asfalt och hårda underlag är fjädrande sulor viktiga för att skydda både anklar och ben. Med lätta och ventilerande material som utgör skornas ovandel håller du fötterna svala och torra, och de lätta materialen anpassas enkelt efter fötterna med skornas snörning och du slipper friktion mellan skon och din fot. Detta gör att skorna följer med i varje steg du tar utan att distrahera eller sakta ner din fart. 

Klassisk adidas design i nya material

Bland kollektionen av PureBoost adidas löparskor hittar du de klassiska 3-Stripes längs med skornas sida. Välj mellan kontrasterande färg på denna designdetalj eller låt 3-Stripes diskret smälta in med en enfärgad bakgrund. Du hittar allt från helvita och helsvarta skor för en sofistikerad sportstil till starka färger och färgkombinationer. Välj till exempel ett par skor med 3-Stripes i glänsande guldfärg eller blå 3-Stripes på kontrasterande svart bakgrund för skor med attityd.