alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Tennisryggsäckar och väskor

 
[9]

Om du har problem med att få med dig allt till träningen är våra tennisryggsäckar räddningen. Med smarta fack och funktionell design gör de det enklare att vara aktiv i vardagen.

Essentials Logo Backpack
Classic Response Camouflage Backpack
Classic Twill Fabric Backpack
Backpack

Upptäck våra praktiska tennisryggsäckar och gör vardagen enklare

Med våra tennisryggsäckar får du med dig allt du behöver till träningen, oavsett om det är extra bollar, träningskläder eller kanske ett mellanmål du planerar att slänga i dig mellan jobbet och tennisen. Välj en större modell och få gott om plats för tennisskorna och jobbdatorn. Oavsett vilken ryggsäck du satsar på får du en snygg väska som är bekväm att bära då vikten fördelas över båda axlarna. Det gör ryggsäckarna till ett både stilsäkert och ergonomiskt val.

Maxa träningen med sportryggsäckar som matchar din personliga stil

Våra sportryggsäckar är perfekta om du vill hitta en väska som både är praktisk och matchar dina träningskläder och skor. Vi har både stilrena, svarta tennisryggsäckar och väskor i andra färger så att du kan välja en modell som känns rätt för dig. Ryggsäckarna är designade för att kunna användas till det mesta, för vi vet att din vardag består av många olika aktiviteter. De praktiska facken gör det enkelt att hitta det du behöver, när du behöver det.

Så sköter du om din träningsväska och håller den ren

Träningsväskan kan få vara med om både det ena och det andra. Eftersom de flesta väskorna inte går att varken tvätta i tvättmaskin eller kemtvätta så är det bra att försöka hålla den så fräsch som möjligt. Det kan du till exempel göra genom att lägga dina träningsskor i en påse innan du stoppar dem i väskan. Du kan också vara noga med att ta upp svettiga träningskläder direkt när du kommer hem. Om du upptäcker att väskan har fått fläckar eller helt enkelt känns lite smutsig, så är det bäst att rengöra den med en fuktig trasa.