alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Triathlonskor

 
[28]

Triathlonskor som supportar och driver dig framåt

Om du gillar att tävla triathlon så behöver du rejäla skor som håller för snabb löpning och cykling. När du springer så ska det gå riktigt snabbt, och du behöver skor som kan supporta dig när det verkligen gäller. Dessa triathlonskor från adidas har skapats i samarbete med några av de allra största profilerna inom idrott. De allra snabbaste löparna har koll på hur en bra löparsko ska vara, och med en lätt och responsiv stötdämpning i Boost får du en skön känsla när du springer fram. Med en kolfiberplatta får du styvhet som ger bra fart och den lätta designen gör att skorna är otroligt lätta att springa i, så du kan springa både snabbare och längre. Den lätta ovandelen i Celermesh ger bra stöd när du springer långa distanser.

Skor för triathlon med en oslagbar dämpning

En bra och responsiv stötdämpning är ett måste för dig som letar efter ett par nya skor för triathlon. Med Lightstrike får du en väldigt lätt dämpning som driver dig framåt för varje steg du tar. En ventilerande ovandel i mesh får skon att kännas som ett andra skinn och dina fötter förblir svala. Öka takten och känn pulsen höjas när du springer mot ledningen. I detta sortiment från adidas kan du botanisera bland löparskor och friidrottsskor med topphög kvalitet.

adidas skor framtagna av framgångsrika atleter

Här hittar du riktigt tåliga och bekväma triathlonskor för löpning, cykling och andra mångsidiga träningsformer. Ett par bra träningsskor kan verkligen göra stor skillnad för din prestation. Dessa skor för triathlon har tagits fram med hjälp av de snabbaste proffsen inom löpning, och du kan därför lita på att du får högsta möjliga kvalitet med dessa skor från adidas. En lätt sko med bra dämpning och en omslutande passform kommer driva dig till att sätta nya rekord.