alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

svarta yogabyxor

 
[37]

Svarta yogabyxor

Med plagg i äkta adidas-stil visar du exakt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Med yogabyxor från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Unik stil möter multifunktionella material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm medan du är på språng; när du är på väg. Med dessa svarta yogabyxor kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – svarta yogabyxor från adidas

Våra yogabyxor har tillverkats av bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mer avslappnade aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med yogabyxorskollektioner som adidas by Stella McCartney, Performance och Athletics ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå.

Vi testar ny teknologi som TECHFIT i tuffa förhållanden. AEROREADY, CLIMALITE och CLIMACOOL absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt alla ansträngda muskler. AlphaSkin, Clima och DESIGNED4TRAINING är våra mest välkända kollektioner med yogabyxor. Vi kämpar för hav som är fria från plast och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Hitta egna vägar på maratonloppet, utförsåkningen, snowboardåkningen eller triathlonet. Svarta yogabyxor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att sätta nya mål varje dag.