alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tenniskläder rea

 
[110]
1 / 3
Sida:av 3

Krossa motståndet i våra tenniskläder på rea

När du spelar tennis ska det vara på dina villkor och inget annat. Därför är det oerhört viktigt att du har på dig rätt kläder så du kan röra dig utan hinder. Våra tenniskläder på rea hjälper dig att känna dig fri när du spelar. Vi har bland annat stretchiga shorts som följer med varje rörelse och tenniströjor som inte åker upp och visar magen när du sträcker upp armarna över huvudet. Du kan också hitta trevliga tenniskjolar med inbyggda shorts, lika praktiskt som det är snyggt. Du har annat att tänka på än hur kläderna sitter när du spelar tennis. Förutom att plaggen är sköna att träna i så har vi såklart tänkt på att göra dem riktigt snygga så du kan känna självförtroendet växa med varje serve. Sortimentet varvar vita och svarta klassiska tennisplagg med tenniskläder på rea i somriga pasteller som är perfekta för varma dagar i solen.

Miljövänliga val på vår tenniskläder-outlet

Något som vi på adidas verkligen brinner för är att hitta sätt att göra våra träningskläder mer hållbara. Därför är många av plaggen på vår tenniskläder-outlet tillverkade av återvunnen polyester. Det här är ett material som vi är stolta över att använda eftersom det kommit till genom att man tagit vara på plast som annars hade flutit omkring i haven. Man plockar plast från områden runt kuster och resultatet blir träningskläder som verkligen levererar. När du spelar tennis blir du såklart varm, och därför har vi sett till att både material och design gör att du håller dig så sval som möjligt. Vi använder oss mycket av mesh, som är ett nättyg som släpper igenom gott med luft. Ibland får man det bästa av två världar när funktion och utseende kombineras, till exempel när ett linne har en öppen rygg.