alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

tennis t-shirtss

 
[69]
1 / 2
Sida:av 2

T-shirts för tennis

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. I tennis tävlar vi både mot andra och mot oss själva och i de mest intensiva kamperna kan materialen och passformen göra skillnad. Våra kläder är tillverkade med den teknologi som krävs så att du kan slå dina medtävlande. T-shirts från adidas sitter perfekt och blir ett praktiskt lagerplagg. Med dessa T-shirts för tennis kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – T-shirts för tennis från adidas

Idag uppnår du målen med råge – det gäller både om du tränar eller tävlar i tennis: .

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra T-shirts. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken står du i centrum

Med t-shirtkollektioner som Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som sätter sina egna moderegler. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE, AEROREADY och HEAT.RDY utgör grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar T-shirts i kollektionerna RDY, Barricade och Parley. Vi vill ha plastfria hav och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial. Vi erbjuder T-shirts i blått, rosa, orange och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. T-shirts för tennis från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att flytta gränserna varje dag.