alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennis-t-shirts

 
[61]
När du blir för varm är det lätt att bli ofokuserad, satsa därför på våra tennis-t-shirts med smarta detaljer och material som leder bort fukt och håller dig sval så du kan maxa spelet.
1 / 2
Sida:av 2

Det här gör våra tennis-t-shirts speciella

Tennis är en sport som kräver mycket av dig, vilket gör att du lätt blir svettig. Även om lite svett hör till så är det viktigt att du känner dig helt bekväm när det gäller. Därför är våra tennis-t-shirts med svalkande egenskaper perfekta. De är ofta tillverkade helt eller delvis av återvunna material som håller dig sval och som effektivt leder bort svett. Dessutom har de smarta funktioner som luftiga meshpartier och kilinlägg under armarna som ger extra rörelsefrihet. AEROREADY-teknologi håller dig dessutom sval så du kan fokusera på bollen.

Så väljer du rätt t-shirt för tennis

Eftersom alla våra t-shirts för tennis är riktigt bekväma och har ungefär samma svalkande och svettavledande egenskaper kan du helt enkelt satsa på att välja en modell som du tycker är snygg. Vi har både modeller i neutrala färger och spännande färgkombinationer så du kan hitta tennis-t-shirts som passar resten av din träningsgarderob. När du väljer en av våra tennisöverdelar får du ett plagg som är skönt och bekvämt att röra sig i, och som gör att du känner dig självsäker och oövervinnerlig på tennisbanan så du kan prestera på topp på tennisbanan.

Så sköter du om dina t-shirts på rätt sätt

Det finns en långlivad myt som säger att man måste tvätta träningskläder på minst 60 grader. Men det behövs oftast inte, och är en påfrestning på miljön. Oftast räcker det att tvätta plaggen på 30 eller 40 grader, beroende på material. Vi rekommenderar att du inte använder sköljmedel då det sliter på fibrerna i längden, och lufttorka helst dina träningskläder i stället för att torktumla dem.