alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

yoga hoodie

 
[11]
Herr Sportswear Blå Must Haves Full-Zip Stadium HoodieHerr Sportswear Blå Must Haves Full-Zip Stadium Hoodie

Must Haves Full-Zip Stadium Hoodie

Herr Sportswear

Hoodies för yoga

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. I våra kollektioner finns en rad designer som är skapade specifikt för dina behov. Med hoodies från adidas är du alltid bekvämt och snyggt klädd. Alla hoodies för yoga från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapa dina egna regler – hoodies för yoga från adidas

Våra hoodies är tillverkade av bomull, polyester och återvunnen polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas kraftigt i dem. Materialet är idealiskt om du är ute på språng på din lediga tid eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance, adidas by Stella McCartney eller Athletics – med adidas-hoodies drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Superfunktionell teknologi som AEROREADY, CLIMACHILL och CLIMALITE fungerar som en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar hoodies i kollektionerna Must Haves, Focus och ID. Det finns hoodies i grått, rosa, rött och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra hoodies för yoga från adidas – nu är stunden inne.