alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

yoga shorts

 
[8]

Shorts för yoga

Med plagg i äkta adidas-stil visar du precis vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Med shorts från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Klassisk stil möter innovativa material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm medan du är på språng; när du är på väg. Våra shorts för yoga ger dig stil.

Skapade för kreatörer – shorts för yoga från adidas

Vi säljer shorts som består av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så intensivt när man bär dem. Materialet är perfekt om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Performance eller Athletics – med adidas-shorts får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som sätter sina egna moderegler.

Med teknologier som TECHFIT är du rustad för varje situation. Superfunktionell teknologi som HEAT.RDY, CLIMACHILL och CLIMALITE är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Clima, Essentials och Must Haves är våra mest omtyckta kollektioner med shorts. Det är viktigt för oss att ta hand om miljön. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om planeten med superfunktionell design. Våra shorts är tillgängliga i rött, grönt, blått och många andra färger.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Maratonlopp eller triathlon – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra precis det. Shorts för yoga från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att sätta nya mål varje dag.