alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

yoga t-shirtss

 
[20]

T-shirts för yoga

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. I våra kollektioner finns flera designer som är skapade specifikt för dina behov. Iklädd T-shirts från adidas är du alltid snygg och bekväm. Alla T-shirts för yoga från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – T-shirts för yoga från adidas

Våra T-shirts innehåller även bomull, nylon och polyester. De som rör på sig under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns bra när dagen är över. Bomull är det optimala materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som adidas by Stella McCartney, Athletics eller Performance – med adidas-T-shirts drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva.

Med teknologier såsom TECHFIT är du rustad för varje situation. AEROREADY, CLIMACOOL och HEAT.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt dina ansträngda muskler. Du hittar T-shirts i kollektionerna Teamwear, Princess och Sport ID. Vi vill ha hav som är fria från plast och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial. Våra T-shirts finns i rött, guldfärg, orange och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. 3-Stripes är alltid helt rätt för triathlonet. Framtiden börjar nu. Välj våra T-shirts för yoga från adidas – nu är stunden inne.