alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

yoga utrustning

 
[12]

Utrustningar för yoga

Accessoarer spelar en avgörande roll. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig att höja prestationerna. adidas ikoniska design går som en röd tråd genom alla våra kollektioner. På så sätt inspirerar vi dig till en autentisk och självsäker känsla dag efter dag. Utrustningar för yoga ger dig stil.

Skapade för kreatörer – utrustningar för yoga från adidas

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med utrustningar från märken som adidas by Stella McCartney och Performance. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Utrustningar är tillgängliga i beige och svart.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Utrustningar för yoga från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att sätta nya mål varje dag.