alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas by Stella McCartney · Löpning

 
[78]
1 / 2
Sida:av 2

adidas Stella McCartney löpning

Var väl förberedd för din löprunda med plagg och skor från adidas Stella McCartney löpningskollektion. Här hittar du skor och plagg i högteknologiska material för optimal prestation samtidigt som du får en trendig design som är anpassad efter den moderna kvinnans aktiva livsstil.

Miljövänliga träningskläder och löparskor

Både kläder och skor från adidas Stella McCartney löpning är framtagna med miljö och hållbarhet i åtanke. Stella McCartney har länge utmanat modevärldens produktion genom att skapa miljövänliga plagg och kollektionen tillsammans med adidas är inget undantag. Bland annat används materialet Parley Ocean Plastic™ som skapats från återvunnet avfall insamlat från stränder och kustområden. Detta minskar skräp och plast som hamnar i havet och skadar vår planet.

Designinslag för en moderiktig träningsstil

Stella McCartneys utmärkande designinslag som ormskinns- och leopardmönster är ett återkommande inslag även i adidas Stella McCartney löpningskollektion. Bland annat hittar du skor med sulor i leopardmönster, träningshandskar med ormskinnstryck eller djurmönstrade paneler på tights och toppar.

adidas Stella McCartney löparskor

Skor från adidas Stella McCartney löpning ger dig både optimal prestation och trendsäker stil. adidas Ultraboost är en snörlös sko som ger flexibelt stöd och energiåtergivande stötdämpning. Med leopardmönstrade sulor får du en unik och utmärkande look på dina löparskor. adidas Pulseboost är en lätt och smidig löparsko med en perforerad yttersula som driver dig framåt. För en futuristisk stil passar löparskon adidas Alphaedge bra med Stella McCartneys funktionella och innovativa design.

Högteknologiska material för optimal prestation

adidas Stella McCartney löparkollektion har plagg som är gjorda i material som ökar din prestationsförmåga under träningen. Med det fuktavledande materialet Climalite hålls svett borta från huden och tillåter ventilation för att du ska hålla dig både sval och torr under löprundan. Med mellansulan Boost i adidas löparskor får du en stötdämpande effekt och extra energi i varje steg.