alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

träningsväska barn

 
[28]

Träningsväskor för barn

adidas accessoarer har de rätta egenskaperna så att du kan fokusera på nästa mål. Barn och unga är självsäkra och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential med en gång. Det står sport på schemat idag! Våra träningsväskor rymmer hela utrustningen till nästa träningspass. De har flera fack och fickor med dragkedja för att ge dig möjlighet att ordna dina saker där du vill ha dem. Våra träningsväskor för barn ger dig stil.

Skapade för kreatörer – träningsväskor för barn från adidas

Polyester och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att tillverka våra träningsväskor.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med träningsväskor från märken som Performance och Athletics. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Disney, Classics och Duramo är våra populära kollektioner med träningsväskor. Det finns träningsväskor i rosa, rött, turkos och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Barn gillar att röra på kroppen och att få lära sig spelets regler. adidas kollektion för barn har designats för att komfort och självförtroende. Visa din alldeles individuella stil med träningsväskor för barn från adidas.