alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

vinterkläder barn

 
[60]
1 / 2
Sida:av 2

Vinterkläder för barn

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör stor skillnad. Med våra outfits för barn får du utsökt stil utan att du behöver förlora dynamiken. Ikonisk design för vuxna – inspirerande för barns och ungdomars personliga utveckling. adidas utrustning för en ny och självsäker generation. Våra vinterkläder är lika självklara om du lämnar staden över helgen som när du kliver ut genom ytterdörren. Alla vinterkläder för barn från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Sätt upp dina egna regler – vinterkläder för barn från adidas

Våra vinterkläder är tillverkade av bomull, nylon och återvunnen polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt på kvällen. Bomull är det optimala materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med vinterkläder från märken som Athletics, Performance och Originals. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är ovärderliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Trefoil, Essentials och adicolor är våra populära kollektioner med vinterkläder. Våra vinterkläder finns i rött, grått, blått och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för barn. Det är aldrig för tidigt att börja. De unika adidas-vibbarna med Trefoil-loggan och looken med 3-Stripes ger barn en skjuts på vägen. 3-Stripes är alltid helt rätt för skolan. Vinterkläder för barn från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att slå ditt personbästa varje dag.